EETHUIS ATLAS

EETHUIS ATLAS Griekse en Turkse specialiteiten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1253 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Atlas. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 19:29 .
12 aug 2022 om 22:02 Lekker gegeten.
12 aug 2022 om 20:13 Keurig op de afgesproken tijd geleverd, lekker gegeten!
12 aug 2022 om 19:48 Het was weer heerlijk, alleen zat er op de shoarmapizza ineens champignons en die hebben we eraf moeten plukken. Was vorige keer ook op pizza atlas. Dat is jammer als iemand ze niet lust.
12 aug 2022 om 19:17 Perfect op tijd bezorgd. Eten smaakt heerlijk
11 aug 2022 om 20:46 Erg lange bezorgtijd. Misschien optie volgende keer even netjes te bellen en dit aan te geven. Het eten was erg droog en al koud.. erg jammer!
11 aug 2022 om 18:56 Bezorgtijd was veel langer dan we gewend zijn en daardoor waren de frietjes bij de schotel helemal slap en vochtig. Meestal gaat het goed maar deze keer was het helaas minder.
11 aug 2022 om 11:06 Je kon je eten volgens en er stond meer dan een half uur lang dat het er zo aan kwam maar het kwam maar niet. Ik vond dat ze hadden kunnen bellen of mailen dat het er later aankomt
10 aug 2022 om 22:26 De giros was ondermaat, alsof restjes bij elkaar geschraapt waren. Kleine droge (bijna zanderige) stukjes.
10 aug 2022 om 21:38 Lekkere pizza!
10 aug 2022 om 18:00 Het eten was super lekker
9 aug 2022 om 22:01 snel bezorgd,lekkere smaak, maar vlees had wat warme moeten zijn