EETHUIS ATLAS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1415 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Atlas. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 0:51 1e keer kip-Hawaī besteld, smaakte goed en lekker snel geleverd.
10 feb 2024 om 20:02 Was top!!
2 feb 2024 om 19:38 Ik heb vanavond kapsalon besteld en die was heerlijk. Paar dagen geleden heb ik ook pizza’s besteld echt petje af, lang geleden heb ik zo lekker pizza gegeten.
1 feb 2024 om 13:41 gyros vlees was voor groot gedeelte kruimelvlees, droog en niet zo lekker als andere keren. doner was goed.
30 jan 2024 om 21:56 1,5uur na bestelling maar eens gebeld waar het eten bleef, had om 17:30 besteld en zou om 18:09 bezorgd worden 19:00 nog niet 3 blikjes drinken als goedmaker gekregen maarja eten was ook al niet meer warm.
28 jan 2024 om 22:45 Door drukte is het niet altijd mogenlijk er binnen de aangegeven tijd te zijn. Maar dat is alleen maar een compliment naar de kwaliteit! Naar mijn idee is dit de lekkerste in zijn soort van omgeving Veldhoven! Dus het wachten is het waard.
27 jan 2024 om 9:41 Het eten was heel goed, alleen jammer dat de app 20-40 min aangaf en we uiteindelijk 1,5 uur moesten wachten
18 jan 2024 om 6:24 Het was weer erg lekker.
3 jan 2024 om 19:50 Het vlees is te droog en niet mals
31 dec 2023 om 21:44 Super snelle levering en heerlijk gegeten.
28 dec 2023 om 19:02 Eten was super en nog lekker warm bezorger was erg vriendelijk jammer dat ik cola had ipv dr pepper die ik besteld had maar fouten maken is menselijk :)
26 dec 2023 om 2:36 Lekkere pasta, nog erg warm bijna heet.